Een efficiënte verkoop van uw opbrengstgebouw!

Als professionele vastgoedmakelaar nemen we zo veel mogelijk lasten van u over.  Op elk moment in het verkooptraject bieden we u het juiste advies: zowel commercieel, administratief, technisch als juridisch.  Zo werken we, stap voor stap, naar een efficiënte verkoop en ervaart u op geen enkel moment stress of onzekerheid.

 

VLOTTE REALISATIES AAN MARKTCONFORME PRIJZEN

Op basis van het (potentieel) rendement op korte en middellange termijn bepalen wij de waarde van uw onroerend goed en presenteren u een specifiek plan van aanpak. Zo weet u zeker dat uw eigendom de ideale koper vindt.

Vraag hier uw waardebepaling aan


Uw voordelen

Uw voordelen

  • Gerichte zoektocht naar uw koper! Via ons uitgebouwd netwerk en gerichte publiciteit bereiken wij 1.000den kandidaten op korte termijn. Zo creëren wij veel vraag, hetgeen steeds resulteert in een snelle verkoop aan een goeie, marktconforme verkoopprijs.
  • Een groot netwerk van zelfstandigen via onze afdeling bedrijfsvastgoed
  • Kwalitatieve begeleiding met fiscaal en jurisch advies (licentiaat in de rechten)

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaan we te werk?

  1. Na een eerste gesprek verzamelen we alle relevante informatie en bekijken we de mogelijkheden om de maximale verkoopprijs te behalen.
  2. Na toestemming, stellen we een volledig dossier op. We zetten uw pand in de markt en gaan meteen aan de slag. Alles gebeurt snel en gestructureerd door een uitgestippeld publiciteitsplan waarbij we ook proactief op zoek gaan naar potentiële investeerder. Hoe meer vraag, hoe hoger de verkoopprijs!
  3. Wij brengen u op de hoogte van potentiële kandidaten. Ook de begeleiding tijdens plaatsbezoeken nemen we voor onze rekening.
  4. Na een geschreven bod, helpen we bij de verdere onderhandelingen om steeds de beste verkoopprijs te behalen.
  5. Opmaak van de overeenkomst en ondertekeningen, we begeleiden u tot aan de akte bij de notaris!

     


Ga naar My centro
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan