CENTRO HEEFT DE EXPERTISE IN HUIS VOOR EEN VLOTTE REALISATIE!

Na meer dan 1.000 gerealiseerde dossiers in West- en Oost-Vlaanderen, hebben we bij Centro dé expertise in huis om elk dossier juist in te schatten.

Kopers en huurders verwachten namelijk méér dan alleen maar een ‘goed gevoel’.  Kantoren scoren met een vlotte bereikbaarheid en een aantrekkelijke uitstraling.  Bij handelspanden draait alles om een uitstekende zicht-locatie.  Industriële sites zijn dan weer gebaat bij een goede verbinding met autosnelwegen, het volume en exploitatiemogelijkheden.

Centro weet wat er leeft op vastgoedmarkt en zet alle punten van uw bedrijfspanden in de verf.

Vraag hier uw waardebepaling aan


Uw voordelen

Uw voordelen

  • Correcte waardebepaling: bij niet-marktconforme prijzen blijft uw bedrijfspand te lang op de markt en vergroot de kans op een té lage finale verkoopprijs.
  • Fiscaal en juridisch advies: Ervaren, opgeleide professionals met onder andere een masterdiploma rechten staan u met raad en daad bij.
  • Een uitgebreid B2B-netwerk: Centro staat dagelijks in contact met ondernemers en brengt hen op de hoogte van interessante vastgoedkansen. Dankzij deze nauwe relaties, groeit de interesse voor uw pand meteen!

EEN PAND VERKOPEN OF VERHUREN?

EEN PAND VERKOPEN OF VERHUREN?

  1. Een eerste kennismakingsgesprek waarbij wij het pand uitvoerig bekijken en een realistische waardebepaling maken en de verdere mogelijkheden bekijken om het pand optimaal in de markt te zetten. Dit steeds met het opzet om voor onze klanten de maximale prijs te behalen.
  2. Van zodra wij uw toestemming krijgen, stellen wij onmiddellijk een volledig dossier samen, waarna wij uw pand op de juiste manier op de markt plaatsen.
  3. Alles gebeurt snel en gestructureerd op basis van een uitgestippeld publiciteitsplan.
  4. professionele begeleiding van kandidaten bij een plaatsbezoek
  5. Bekomen van een rechtsgeldig bod voor negotiatie
  6. Opmaak van de overeenkomst, conform de huidige wetgeving

Heeft u een vraag?
Stuur ons een bericht

Ik had graag:

Ga naar My centro
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan